Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Cote de Boeuf of ook wel de rib rack genoemd, kan van het kalf of een volwassen rund komen.


Bestel nu

€ 14,95
500 gram

Bereiden

  1. Haal de Cote de boeuf minimaal 1 uur voor het BBQ'en uit de koelkast
  2. Maak de BBQ gereed indirect op 120 graden
  3. Leg de cote de boeuf indirect op de BBQ tot deze een kerntemperatuur van 44 graden heeft bereikt.
  4. haal het vlees van de BBQ af en verhit deze vervolgens tot een temperatuur van ca. 180 graden
  5. Grill vervolgens de cote de boeuf nog 2x2 minuen volgens de directe methode
  6. laat het vlees nog ca. 10 minuten rusten in aluminiumfolie
  7. Snijd de cote de boeuf in mooie plakken en kruid deze met het zeezoet en de zwarte peper

Ingrediënten

  • Cote de boeuf
  • Zeezout
  • Zwarte peper

Terug