Longhaas

Longhaas

Longhaas is echt werkvlees, net als de bavette. Voordeel is dat er veel smaak aan zit en uitermate geschikt voor de BBQ.


Bestel nu

€ 11,00
600 gram

Bereiden

  1. Haal de longhaas minimaal 1 uur voor het BBQ'en uit de koelkast
  2. Maak de BBQ gereed, indirect op 140 graden
  3. Leg de longhaas indirect op de BBQ tot deze een kerntemperatuur van 44 graden heeft bereikt
  4. Haal het vlees van de BBQ af en verhit deze vervolgens tot een temperatuur van 180 graden tot 200 graden
  5. Grill vervolgens de longhaas nog 2x2 minuten volgens de directe methode of tot een kerntemperatuur van 52 graden
  6. Haal de longhaas wederom van de BBQ en laat het vlees nog ca. 10 minuten rusten in aluminiumfolie
  7. Snijd de longhaas vervolgens tegen de draad

Ingrediënten

  • Longhaas

Terug