Nek Black Angus

Nek Black Angus

De nek (Chuck) van de Black Angus laat zich op de BBQ in 6 uur tot een heerlijke Pulled Beef stoven.


Bestel nu

€ 19,50
€ 39,00
€ 56,50
€ 75,00

Bereiden

  1. Haal de rundernek minimaal 1 uur voor het BBQ'en uit de koelkast
  2. Wrijf het vlees in met All Purpose BBQ Rrub van American Stockyard
  3. Maak de BBQ gereed, indirect op 110 graden
  4. Leg het vlees indirect op de BBQ tot deze een kerntemperatuur van 70 graden heeft bereikt
  5. Neem de rundernek van de BBQ en pak deze in in aluminiumfolie, leg weer terug tot het vlees een kerntemperatuur van 93 graden heeft bereikt
  6. Haal het geheel van de BBQ, leg het in een bak of schaal en open de folie. Laat het vlees 10 minuten uitdampen
  7. Doe het vocht dat in de bak of schaal is opgevangen in een bakje en schep het vet hieraf wanneer dit is gestold
  8. Pak nieuw folie en laat het vlees hierin minimaal een uur rusten, trek het vlees vervolgens met twee vorken uit elkaar
  9. Warm het vocht nog even op en meng een deel hiervan door de pulled beef. Voeg naar smaak Hill country saus van American Stockyard toe.

Ingrediënten

  • Rundernek
  • Hill country saus American Stockyard
  • All Purpose BBQ Rub American Stockyard

Terug